NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Hoeleden: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi kopen in Hoeleden? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hoeleden. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Hoeleden

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Hoeleden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Hoeleden

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Hoeleden een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Hoeleden overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hoeleden

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Hoeleden heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Hoeleden

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Hoeleden buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Hoeleden

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Hoeleden? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hoeleden.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hoeleden is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Hoeleden te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hoeleden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hoeleden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hoeleden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hoeleden
Jacuzzi-kopen-Hoeleden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hoeleden
Jacuzzi-kopen-Hoeleden
Jacuzzi-kopen-Hoeleden
Jacuzzi-kopen-Hoeleden

Ontvang onze nieuwsbrief