NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Hoelbeek

Wil u een jacuzzi spa kopen in Hoelbeek? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Hoelbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Hoelbeek

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Hoelbeek? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Hoelbeek

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Bilzen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Hoelbeek installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hoelbeek

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Hoelbeekse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Hoelbeek laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijzen van jacuzzi's in Hoelbeek

Een spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Hoelbeek aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Hoelbeek

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Hoelbeek? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hoelbeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Hoelbeek

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hoelbeek schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Hoelbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Hoelbeek te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-hoelbeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hoelbeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hoelbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hoelbeek
jacuzzi-kopen-hoelbeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hoelbeek
jacuzzi-kopen-hoelbeek
jacuzzi-kopen-hoelbeek
jacuzzi-kopen-hoelbeek

Ontvang onze nieuwsbrief