NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Hoelbeek: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Hoelbeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hoelbeek.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Hoelbeek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Hoelbeek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Hoelbeek

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Hoelbeek? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi in Hoelbeek

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Hoelbeek kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi in Hoelbeek

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Hoelbeek inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Hoelbeek

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hoelbeek? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Hoelbeek.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hoelbeek

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hoelbeek blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Hoelbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hoelbeek te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hoelbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hoelbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hoelbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hoelbeek
Jacuzzi-kopen-Hoelbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hoelbeek
Jacuzzi-kopen-Hoelbeek
Jacuzzi-kopen-Hoelbeek
Jacuzzi-kopen-Hoelbeek

Ontvang onze nieuwsbrief