NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hever: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Hever? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hever en ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Hever

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Hever een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Hever

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Hever kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hever

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hever blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Hever

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Hever om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Hever

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hever? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Hever.

Prijzen van jacuzzi spa's in Hever

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Hever afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Hever is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hever te voelen? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hever

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hever

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hever

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hever
Jacuzzi-kopen-Hever

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hever
Jacuzzi-kopen-Hever
Jacuzzi-kopen-Hever
Jacuzzi-kopen-Hever

Ontvang onze nieuwsbrief