NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Heusden? Met HotSpring kom je tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Heusden? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Heusden.

Kostprijs van uw Heusdense jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Heusden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Heusden

Is de energierekening door de spa in Heusden een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Kwaliteitsvolle spa’s in Heusden met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Heusden zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Heusden

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Destelbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Heusden geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Heusden

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Heusdense spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Heusden laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Heusden

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Heusden? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Heusden en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Heusden is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Heusden? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-heusden

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-heusden

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-heusden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-heusden
jacuzzi-kopen-heusden

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-heusden
jacuzzi-kopen-heusden
jacuzzi-kopen-heusden
jacuzzi-kopen-heusden

Ontvang onze nieuwsbrief