NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Herten: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Herten? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Herten.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Herten inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Herten

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Herten zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Herten

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Herten buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Herten

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Herten? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Herten

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Herten om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Herten

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Herten? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Herten.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Herten is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Herten te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Herten

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herten

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herten

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herten
Jacuzzi-kopen-Herten

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herten
Jacuzzi-kopen-Herten
Jacuzzi-kopen-Herten
Jacuzzi-kopen-Herten

Ontvang onze nieuwsbrief