NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Herdersem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi spa kopen in Herdersem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een geschikte keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Herdersem.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Herdersem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Herdersem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Herdersem

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Herdersem buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi in Herdersem

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Herdersem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi in Herdersem met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Herdersem u zorgen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Herdersem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Herdersem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Herdersem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Herdersem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Herdersem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Herdersem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Herdersem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herdersem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herdersem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herdersem
Jacuzzi-kopen-Herdersem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herdersem
Jacuzzi-kopen-Herdersem
Jacuzzi-kopen-Herdersem
Jacuzzi-kopen-Herdersem

Ontvang onze nieuwsbrief