NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Heppen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Heppen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Heppen.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Heppen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Heppen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Heppen

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Heppen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Heppen

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Heppen kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Heppen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Heppen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Heppen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Heppen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Heppen.

Prijs van uw jacuzzi in Heppen

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Heppen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Heppen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Heppen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Heppen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Heppen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Heppen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Heppen
Jacuzzi-kopen-Heppen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Heppen
Jacuzzi-kopen-Heppen
Jacuzzi-kopen-Heppen
Jacuzzi-kopen-Heppen

Ontvang onze nieuwsbrief