NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Heikruis

Graag een spa kopen in Heikruis? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Heikruis.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in STAD_ID

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Heikruis? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Heikruis. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle spa’s in Heikruis met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Heikruis zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in STAD_ID

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Heikruis u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Heikruis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi's in STAD_ID

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de spa in Heikruis afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in STAD_ID

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Heikruisse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Heikruis te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Heikruis is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Heikruis te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-heikruis

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-heikruis

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-heikruis

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-heikruis
jacuzzi-kopen-heikruis

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-heikruis
jacuzzi-kopen-heikruis
jacuzzi-kopen-heikruis
jacuzzi-kopen-heikruis

Ontvang onze nieuwsbrief