NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Heestert

Van plan om een jacuzzi te kopen in Heestert? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Heestert. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Heestert

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Heestert afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi in Heestert

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Heestert om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Heestert

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Heestert? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Heestert.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Heestert

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Heestert buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Heestert met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Heestert zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Heestert

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Heestert? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Heestert is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Heestert te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Heestert

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Heestert

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Heestert

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Heestert
Jacuzzi-kopen-Heestert

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Heestert
Jacuzzi-kopen-Heestert
Jacuzzi-kopen-Heestert
Jacuzzi-kopen-Heestert

Ontvang onze nieuwsbrief