NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Halmaal: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Halmaal? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Halmaal. Ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Halmaal

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Halmaal buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Halmaal

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Halmaal? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Halmaal

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Halmaal? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Halmaal.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Halmaal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Halmaal

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Halmaal vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Halmaal

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Halmaal. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Halmaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Halmaal te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Halmaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Halmaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Halmaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Halmaal
Jacuzzi-kopen-Halmaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Halmaal
Jacuzzi-kopen-Halmaal
Jacuzzi-kopen-Halmaal
Jacuzzi-kopen-Halmaal

Ontvang onze nieuwsbrief