NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Grote-Brogel

Denkt u eraan om een spa te kopen in Grote-Brogel? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Grote-Brogel. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in STAD_ID

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Grote-Brogel na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van spa's in STAD_ID

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Grote-Brogel aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in STAD_ID

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Grote-Brogel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Grote-Brogel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Grote-Brogel met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Grote-Brogel heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in STAD_ID

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de spa in Grote-Brogel? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in STAD_ID

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Grote-Brogelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan de spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Grote-Brogel laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Grote-Brogel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Grote-Brogel te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-grote-brogel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-grote-brogel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-grote-brogel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-grote-brogel
jacuzzi-kopen-grote-brogel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-grote-brogel
jacuzzi-kopen-grote-brogel
jacuzzi-kopen-grote-brogel
jacuzzi-kopen-grote-brogel

Ontvang onze nieuwsbrief