NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Grote-Brogel: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Grote-Brogel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Grote-Brogel.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Grote-Brogel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Grote-Brogel beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Grote-Brogel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Grote-Brogel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Grote-Brogel

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Grote-Brogel? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Design op maat voor uw jacuzzi in Grote-Brogel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Grote-Brogel buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Grote-Brogel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Grote-Brogel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Grote-Brogel.

Prijzen van jacuzzi's in Grote-Brogel

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Grote-Brogel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Grote-Brogel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel
Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel
Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel
Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel
Jacuzzi-kopen-Grote-Brogel

Ontvang onze nieuwsbrief