NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Gors-Opleeuw: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Gors-Opleeuw? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gors-Opleeuw. Kom langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Gors-Opleeuw

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Gors-Opleeuw kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gors-Opleeuw met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Gors-Opleeuw blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Gors-Opleeuw

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Gors-Opleeuw om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw jacuzzi in Gors-Opleeuw

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Gors-Opleeuw afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Gors-Opleeuw met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Gors-Opleeuw? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Gors-Opleeuw

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Gors-Opleeuw? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Gors-Opleeuw.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Gors-Opleeuw is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Gors-Opleeuw? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw
Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw
Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw
Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw
Jacuzzi-kopen-Gors-Opleeuw

Ontvang onze nieuwsbrief