NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Gontrode: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Gontrode? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Gontrode.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Gontrode

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Gontrode buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Gontrode

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Gontrode om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gontrode

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi spa’s in Gontrode beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi's in Gontrode

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Gontrode inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Gontrode

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Gontrode? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Gontrode en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Gontrode

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Gontrode? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Gontrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Gontrode? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Gontrode

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gontrode

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gontrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gontrode
Jacuzzi-kopen-Gontrode

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gontrode
Jacuzzi-kopen-Gontrode
Jacuzzi-kopen-Gontrode
Jacuzzi-kopen-Gontrode

Ontvang onze nieuwsbrief