NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Gijzegem

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Gijzegem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gijzegem en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Gijzegem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Gijzegemse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Gijzegem te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring spa in Gijzegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Gijzegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Kostprijs van uw Gijzegemse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Gijzegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Gijzegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Gijzegem? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Gijzegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Gijzegem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Aalst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Gijzegem door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Gijzegem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Gijzegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Gijzegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Gijzegem te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-gijzegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gijzegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gijzegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gijzegem
jacuzzi-kopen-gijzegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gijzegem
jacuzzi-kopen-gijzegem
jacuzzi-kopen-gijzegem
jacuzzi-kopen-gijzegem

Ontvang onze nieuwsbrief