NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Gentbrugge

Wil u een jacuzzi kopen in Gentbrugge? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gentbrugge. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Gentbrugge met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Gentbrugge u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Gentbrugge

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Gentbrugge? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Gentbrugge.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Gentbrugge

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Gentbrugge buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Gentbrugge met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Gentbrugge geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Gentbrugge

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Gentbrugge overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Gentbrugge

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Gentbrugge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Gentbrugge is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Gentbrugge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gentbrugge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gentbrugge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gentbrugge
Jacuzzi-kopen-Gentbrugge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gentbrugge
Jacuzzi-kopen-Gentbrugge
Jacuzzi-kopen-Gentbrugge
Jacuzzi-kopen-Gentbrugge

Ontvang onze nieuwsbrief