NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Gelrode? HotSpring biedt je luxe en rust

Woont u in Gelrode en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Gelrode.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Gelrode

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Aarschot om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Gelrode installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Gelrode

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Gelrode? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Gelrode

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Gelrode? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Gelrode.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Gelrode met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Gelrode geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw spa in Gelrode

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want uiteraard wil u dat uw Gelroodse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi spa in Gelrode bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Prijzen van spa's in Gelrode

Een spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Gelrode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Gelrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Gelrode te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-gelrode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gelrode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gelrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gelrode
jacuzzi-kopen-gelrode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gelrode
jacuzzi-kopen-gelrode
jacuzzi-kopen-gelrode
jacuzzi-kopen-gelrode

Ontvang onze nieuwsbrief