NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Ezemaal: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Ezemaal en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ezemaal. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Ezemaal

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Ezemaal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ezemaal

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Ezemaal een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Ezemaal

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Ezemaal buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Ezemaal

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ezemaal aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ezemaal met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ezemaal vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Ezemaal

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Ezemaal? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Ezemaal.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Ezemaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ezemaal te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Ezemaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ezemaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ezemaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ezemaal
Jacuzzi-kopen-Ezemaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ezemaal
Jacuzzi-kopen-Ezemaal
Jacuzzi-kopen-Ezemaal
Jacuzzi-kopen-Ezemaal

Ontvang onze nieuwsbrief