NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Esen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi spa kopen in Esen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Esen.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Esen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Esen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Esen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Esen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Esen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Esen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Esen.

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Esen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Esen

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Esen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Esen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Esen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Esen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Esen te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Esen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Esen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Esen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Esen
Jacuzzi-kopen-Esen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Esen
Jacuzzi-kopen-Esen
Jacuzzi-kopen-Esen
Jacuzzi-kopen-Esen

Ontvang onze nieuwsbrief