NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Ertvelde

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Ertvelde? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ertvelde.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Ertvelde

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Ertvelde buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ertvelde

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ertvelde blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ertvelde

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Ertvelde. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Ertvelde

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ertvelde? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Ertvelde. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ertvelde

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ertvelde? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Prijzen van jacuzzi's in Ertvelde

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ertvelde aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ertvelde is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ertvelde te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ertvelde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ertvelde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ertvelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ertvelde
Jacuzzi-kopen-Ertvelde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ertvelde
Jacuzzi-kopen-Ertvelde
Jacuzzi-kopen-Ertvelde
Jacuzzi-kopen-Ertvelde

Ontvang onze nieuwsbrief