NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Elsegem: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Elsegem en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Elsegem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Elsegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Elsegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Elsegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Elsegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Elsegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Elsegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Elsegem

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Elsegem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Elsegem

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Elsegem buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Elsegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Elsegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Elsegem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Elsegem te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Elsegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Elsegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Elsegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Elsegem
Jacuzzi-kopen-Elsegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Elsegem
Jacuzzi-kopen-Elsegem
Jacuzzi-kopen-Elsegem
Jacuzzi-kopen-Elsegem

Ontvang onze nieuwsbrief