NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Eliksem en geniet van de rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Eliksem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een prima keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Eliksem.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Eliksem

Over een spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Eliksemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Eliksem inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw spa in Eliksem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Eliksem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Eliksem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Eliksem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Eliksem.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Eliksem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Eliksem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw spa in Eliksem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Landen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Eliksem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Eliksem

Is de energiefactuur door de spa in Eliksem een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Eliksem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Eliksem te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-eliksem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-eliksem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-eliksem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-eliksem
jacuzzi-kopen-eliksem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-eliksem
jacuzzi-kopen-eliksem
jacuzzi-kopen-eliksem
jacuzzi-kopen-eliksem

Ontvang onze nieuwsbrief