NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Eksaarde

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Eksaarde? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Eksaarde.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Eksaarde

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Eksaardse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de spa in Eksaarde laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Eksaarde

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Eksaarde blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw spa in Eksaarde

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Eksaarde inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Eksaarde

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Eksaarde? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Eksaarde

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Eksaarde? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Eksaarde.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Eksaarde

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Lokeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Eksaarde installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Eksaarde is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Eksaarde te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-eksaarde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-eksaarde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-eksaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-eksaarde
jacuzzi-kopen-eksaarde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-eksaarde
jacuzzi-kopen-eksaarde
jacuzzi-kopen-eksaarde
jacuzzi-kopen-eksaarde

Ontvang onze nieuwsbrief