NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Eke

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Eke? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Eke.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eke met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Eke beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Eke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Eke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Eke

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Eke buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Eke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Eke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Eke

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Eke? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Eke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Eke? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Eke.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Eke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Eke te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Eke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Eke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Eke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Eke
Jacuzzi-kopen-Eke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Eke
Jacuzzi-kopen-Eke
Jacuzzi-kopen-Eke
Jacuzzi-kopen-Eke

Ontvang onze nieuwsbrief