NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Dilsen? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Dilsen en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dilsen. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Dilsen

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Dilsen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Dilsen

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Dilsense jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Dilsen te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Dilsen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Dilsen-Stokkem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Dilsen. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Dilsen

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Dilsen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Dilsen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Dilsen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Dilsen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Dilsen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Dilsen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Dilsen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Dilsen te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-dilsen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-dilsen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-dilsen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-dilsen
jacuzzi-kopen-dilsen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-dilsen
jacuzzi-kopen-dilsen
jacuzzi-kopen-dilsen
jacuzzi-kopen-dilsen

Ontvang onze nieuwsbrief