NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Dilsen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Dilsen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dilsen.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Dilsen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Dilsen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi spa's in Dilsen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Dilsen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Dilsen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Dilsen schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Dilsen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Dilsen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Dilsen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Dilsen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Dilsen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Dilsen

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Dilsen buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Dilsen is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Dilsen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Dilsen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dilsen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dilsen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dilsen
Jacuzzi-kopen-Dilsen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dilsen
Jacuzzi-kopen-Dilsen
Jacuzzi-kopen-Dilsen
Jacuzzi-kopen-Dilsen

Ontvang onze nieuwsbrief