NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Dikkelvenne: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Dikkelvenne? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Dikkelvenne.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Dikkelvenne inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Dikkelvenne

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Dikkelvenne kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

HotSpring jacuzzi in Dikkelvenne met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Dikkelvenne een punt van verontrusting? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Dikkelvenne

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Dikkelvenne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dikkelvenne met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Dikkelvenne blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Dikkelvenne

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Dikkelvenne? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Dikkelvenne.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Dikkelvenne is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Dikkelvenne te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne
Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne
Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne
Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne
Jacuzzi-kopen-Dikkelvenne

Ontvang onze nieuwsbrief