NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Daknam en geniet zonder zorgen

Woont u in Daknam en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Daknam.

Kostprijs van uw Daknamse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Daknam afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Daknam

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Daknam? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Daknam en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Daknam

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Daknamse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Daknam te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Daknam met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Daknam geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Daknam

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Lokeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Daknam. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Daknam

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Daknam? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Daknam is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Daknam te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-daknam

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-daknam

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-daknam

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-daknam
jacuzzi-kopen-daknam

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-daknam
jacuzzi-kopen-daknam
jacuzzi-kopen-daknam
jacuzzi-kopen-daknam

Ontvang onze nieuwsbrief