NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Bost en geniet van de rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Bost? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bost.

Prijs van uw jacuzzi spa in Bost

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Bost inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Bost

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Bost? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Bost en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Bost

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Tienen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Bost geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kwaliteitsvolle spa’s in Bost met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Bost geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Bost

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Bostse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Bost te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Bost

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Bost u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Bost is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Bost te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-bost

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-bost

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-bost

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-bost
jacuzzi-kopen-bost

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-bost
jacuzzi-kopen-bost
jacuzzi-kopen-bost
jacuzzi-kopen-bost

Ontvang onze nieuwsbrief