NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Bornem

Woont u in Bornem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bornem.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Bornem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Bornem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Bornem. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Bornem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Bornemse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Bornem buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Prijs van uw jacuzzi in Bornem

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Bornem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Bornem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Bornem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zal het water langer warm houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bornem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Bornem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Bornem

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Bornem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Bornem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Bornem te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Bornem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bornem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bornem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bornem
Jacuzzi-kopen-Bornem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bornem
Jacuzzi-kopen-Bornem
Jacuzzi-kopen-Bornem
Jacuzzi-kopen-Bornem

Ontvang onze nieuwsbrief