NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Bogaarden: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi spa kopen in Bogaarden? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bogaarden.

Prijzen van jacuzzi's in Bogaarden

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Bogaarden aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Bogaarden

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Bogaarden? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Bogaarden

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Bogaarden? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Bogaarden en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Bogaarden

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Bogaarden buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Bogaarden

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Bogaarden geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Bogaarden

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Bogaarden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Bogaarden is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Bogaarden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bogaarden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bogaarden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bogaarden
Jacuzzi-kopen-Bogaarden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bogaarden
Jacuzzi-kopen-Bogaarden
Jacuzzi-kopen-Bogaarden
Jacuzzi-kopen-Bogaarden

Ontvang onze nieuwsbrief