NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Blanden? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Een spa kopen in Blanden? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Blanden. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Blanden installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in STAD_ID

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Blanden? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Blanden.

Design op maat voor uw spa in STAD_ID

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Blandense jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Blanden te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Blanden met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Blanden heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in STAD_ID

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Blanden een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi spa in STAD_ID

Een spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Blanden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Blanden is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Blandense spa? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-blanden

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-blanden

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-blanden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-blanden
jacuzzi-kopen-blanden

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-blanden
jacuzzi-kopen-blanden
jacuzzi-kopen-blanden
jacuzzi-kopen-blanden

Ontvang onze nieuwsbrief