NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Bissegem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi kopen in Bissegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bissegem.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bissegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Bissegem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi in Bissegem

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Bissegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Bissegem

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Bissegem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi spa in Bissegem met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Bissegem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Bissegem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Bissegem. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Bissegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Bissegem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Bissegem.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Bissegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bissegem te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Bissegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bissegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bissegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bissegem
Jacuzzi-kopen-Bissegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bissegem
Jacuzzi-kopen-Bissegem
Jacuzzi-kopen-Bissegem
Jacuzzi-kopen-Bissegem

Ontvang onze nieuwsbrief