NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Binkom

Woont u in Binkom en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Binkom. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Binkom

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Binkom inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Binkom

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Binkomse spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Binkom inbouwt in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Binkom

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Binkom? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Binkom en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Binkom

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Lubbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Binkom installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle spa’s in Binkom met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Binkom zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Binkom met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Binkom? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Binkom is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Binkom te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-binkom

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-binkom

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-binkom

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-binkom
jacuzzi-kopen-binkom

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-binkom
jacuzzi-kopen-binkom
jacuzzi-kopen-binkom
jacuzzi-kopen-binkom

Ontvang onze nieuwsbrief