NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Berg

Woont u in Berg en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Berg.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Berg

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Berg heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw spa in Berg

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Bergse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi in Berg bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Berg

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Berg? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw spa in Berg.

Prijs van uw jacuzzi spa in Berg

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Berg overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Berg

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Berg u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Berg

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Kampenhout om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Berg installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Berg is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Berg te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-berg

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-berg

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-berg

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-berg
jacuzzi-kopen-berg

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-berg
jacuzzi-kopen-berg
jacuzzi-kopen-berg
jacuzzi-kopen-berg

Ontvang onze nieuwsbrief