NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Berbroek? HotSpring biedt je luxe en rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Berbroek? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Berbroek.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Berbroek

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Berbroekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Berbroek te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Berbroek met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Berbroek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijs van uw spa in Berbroek

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Berbroek overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Berbroek

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Herk-de-Stad om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Berbroek geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Berbroek

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Berbroek? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Berbroek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi in Berbroek met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de spa in Berbroek? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Berbroek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Berbroek te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-berbroek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-berbroek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-berbroek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-berbroek
jacuzzi-kopen-berbroek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-berbroek
jacuzzi-kopen-berbroek
jacuzzi-kopen-berbroek
jacuzzi-kopen-berbroek

Ontvang onze nieuwsbrief