NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Bellingen: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Bellingen en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Bellingen.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Bellingen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Bellingen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Bellingen. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Bellingen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Bellingen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Bellingen

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Bellingen buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Bellingen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Bellingen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bellingen met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Bellingen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi in Bellingen met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Bellingen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Bellingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bellingen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Bellingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bellingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bellingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bellingen
Jacuzzi-kopen-Bellingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bellingen
Jacuzzi-kopen-Bellingen
Jacuzzi-kopen-Bellingen
Jacuzzi-kopen-Bellingen

Ontvang onze nieuwsbrief