NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Beerzel

Graag een jacuzzi kopen in Beerzel? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Beerzel. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Beerzel

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Beerzel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Beerzel. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Beerzel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Beerzel schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Beerzel

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Beerzel een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Prijs van uw jacuzzi spa in Beerzel

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Beerzel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Beerzel

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Beerzel buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Beerzel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Beerzel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Beerzel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Beerzel te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Beerzel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Beerzel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Beerzel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Beerzel
Jacuzzi-kopen-Beerzel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Beerzel
Jacuzzi-kopen-Beerzel
Jacuzzi-kopen-Beerzel
Jacuzzi-kopen-Beerzel

Ontvang onze nieuwsbrief