NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Beervelde en geniet van een hemelse staycation

Een spa kopen in Beervelde? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Beervelde.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Beervelde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Beervelde? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw spa in Beervelde. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Beervelde

Bezorgd over uw energierekening door de spa in Beervelde? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Kwaliteitsvolle spa’s in Beervelde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Beervelde schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw spa in Beervelde

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Lochristi om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. Het team komt de spa bij u thuis in Beervelde installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw spa in Beervelde

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Beervelde afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Design op maat voor uw spa in Beervelde

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Beerveldse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi spa in Beervelde bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Beervelde is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Beervelde te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-beervelde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-beervelde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-beervelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-beervelde
jacuzzi-kopen-beervelde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-beervelde
jacuzzi-kopen-beervelde
jacuzzi-kopen-beervelde
jacuzzi-kopen-beervelde

Ontvang onze nieuwsbrief