NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in de nummer één jacuzzi in Bavikhove

Van plan om een jacuzzi te kopen in Bavikhove? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Bavikhove. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van spa's in Bavikhove

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Bavikhove inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Bavikhove

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Bavikhove? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Bavikhove.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Bavikhove

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Harelbeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Bavikhove geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bavikhove

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Bavikhove heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Bavikhove

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Bavikhoofse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi spa in Bavikhove bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Bavikhove

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Bavikhove? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Bavikhove is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bavikhove te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-bavikhove

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-bavikhove

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-bavikhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-bavikhove
jacuzzi-kopen-bavikhove

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-bavikhove
jacuzzi-kopen-bavikhove
jacuzzi-kopen-bavikhove
jacuzzi-kopen-bavikhove

Ontvang onze nieuwsbrief