NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Bassevelde: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Bassevelde? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bassevelde.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Bassevelde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Bassevelde? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Bassevelde. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Bassevelde

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Bassevelde geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Bassevelde

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Bassevelde buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Bassevelde afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Bassevelde met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Bassevelde? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Bassevelde

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Bassevelde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Bassevelde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bassevelde te ervaren? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Bassevelde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bassevelde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bassevelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bassevelde
Jacuzzi-kopen-Bassevelde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bassevelde
Jacuzzi-kopen-Bassevelde
Jacuzzi-kopen-Bassevelde
Jacuzzi-kopen-Bassevelde

Ontvang onze nieuwsbrief