NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Asper en geniet van een hemelse staycation

Een jacuzzi spa kopen in Asper? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Asper.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Asper

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Asper? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle spa’s in Asper met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Asper vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw spa in Asper

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Asperse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Asper bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Asper

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Gavere om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Asper installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van spa's in Asper

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Asper inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Asper

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Asper? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Asper.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Asper is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Asper? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-asper

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-asper

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-asper

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-asper
jacuzzi-kopen-asper

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-asper
jacuzzi-kopen-asper
jacuzzi-kopen-asper
jacuzzi-kopen-asper

Ontvang onze nieuwsbrief