NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Aspelare

Graag een jacuzzi spa kopen in Aspelare? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Aspelare en ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Aspelare

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Aspelare blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Aspelare

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Aspelare buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Aspelare

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Aspelare? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Aspelare.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Aspelare

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Aspelare om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Aspelare met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Aspelare? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Prijzen van jacuzzi spa's in Aspelare

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Aspelare afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Aspelare is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Aspelare te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Aspelare

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Aspelare

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Aspelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Aspelare
Jacuzzi-kopen-Aspelare

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Aspelare
Jacuzzi-kopen-Aspelare
Jacuzzi-kopen-Aspelare
Jacuzzi-kopen-Aspelare

Ontvang onze nieuwsbrief