NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Aspelare

Wil u een jacuzzi kopen in Aspelare? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Aspelare. Ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in STAD_ID

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Aspelaarse spa past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Aspelare bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Aspelare? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Aspelare.

HotSpring jacuzzi spa in Aspelare met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Aspelare? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Kostprijs van uw Aspelaarse jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Aspelare inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in STAD_ID

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Aspelare beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Verregaande service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Aspelare door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Aspelare is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Aspelare te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-aspelare

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-aspelare

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-aspelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-aspelare
jacuzzi-kopen-aspelare

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-aspelare
jacuzzi-kopen-aspelare
jacuzzi-kopen-aspelare
jacuzzi-kopen-aspelare

Ontvang onze nieuwsbrief