NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Achel

Een spa kopen in Achel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Achel. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Achel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Achel? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Achel. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Achel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Achel vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Prijs van uw spa in Achel

Een spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Achel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi in Achel met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Achel een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Achel

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Alchelse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Achel te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Achel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Hamont-Achel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Achel installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Achel is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Achel te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-achel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-achel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-achel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-achel
jacuzzi-kopen-achel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-achel
jacuzzi-kopen-achel
jacuzzi-kopen-achel
jacuzzi-kopen-achel

Ontvang onze nieuwsbrief