NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Aartrijke: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Aartrijke? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Aartrijke en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Aartrijke

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Aartrijke vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Aartrijke

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Aartrijke een punt van verontrusting? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Aartrijke

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Aartrijke buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Aartrijke

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Aartrijke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi in Aartrijke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Aartrijke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Aartrijke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Aartrijke? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Aartrijke.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Aartrijke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Aartrijke te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Aartrijke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Aartrijke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Aartrijke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Aartrijke
Jacuzzi-kopen-Aartrijke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Aartrijke
Jacuzzi-kopen-Aartrijke
Jacuzzi-kopen-Aartrijke
Jacuzzi-kopen-Aartrijke

Ontvang onze nieuwsbrief