NL
Vind een dealer Spa configurator Onze collecties

Haal met een HotSpring®
de bubbels in huis!

Vind een dealer Spa configurator Onze collecties
NL FR

Prijzen

De exacte prijs van een HotSpring Spa is steeds afhankelijk van verschillende factoren. Bij HotSpring wordt de prijs bepaald door drie belangrijke eigenschappen die eigen zijn aan een jacuzzi.

 

Variëteit in massage

 

Als we het hebben over een HotSpring Spa spreken we niet over een eenvoudig bubbelbad. De bewegingen die in het water worden gecreëerd door de aanwezige jets kunnen beter worden omschreven als hydromassage. Deze hydromassage is wat de jacuzzi’s van HotSpring Spa zo uniek maakt. Tussen de verschillende modellen HotSpring Spa’s bestaat er echter een verschil in de hydromassage die ze aanbieden. Dit bepaalt mee de prijs van uw HotSpring Spa.

Isolatie


HotSpring Spa’s zijn enorm energiezuinig en dat is mede te danken aan hun uitstekende isolatie. De temperatuur van het water van een jacuzzi moet 37°C bedragen. Dankzij de isolatie van de HotSpring Spa’s blijft het water voortdurend op deze temperatuur. Het materiaal dat wordt gebruikt voor deze isolatie is echter verschillend naargelang het model HotSpring Spa u wenst. Ook dit is een cruciale factor voor het bepalen van de prijs.

Filtratie

 

Het water van een jacuzzi moet om de 3 à 4 maanden vervangen worden. Gedurende de 3 à 4 maanden dat het water niet wordt vervangen is regelmatig filtratie echter wel essentieel. Verschillende HotSpring Spa’s hebben verschillende filtersystemen. Zo beschikken sommige modellen over een circulatiepomp die het water voortdurend in beweging houdt. Hierdoor beweegt het water zich automatisch richting het filtersysteem. Bij andere modellen springen de jets dan weer om de 6 à 8 uur aan zodat het water zich richting de filter verplaatst.

Naast deze drie belangrijke kenmerken wordt de prijs van een HotSpring Spa tevens bepaald door het aantal opties die u wenst. Dit kan gaan van een liftsysteem voor de standaard inbegrepen cover tot een televisie of een geluidsinstallatie.


Voor een exacte prijsbepaling voor uw favoriete HotSpring Spa kan u altijd terecht in de Spa Configurator. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Spa
Configurator

Vind een
dealer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Ontdek alle verhalen

Ontvang onze nieuwsbrief