NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Veurne

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Veurne? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Veurne en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Veurne

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Veurne vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw spa in Veurne

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Veurne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Veurne door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring spa in Veurne met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Veurne? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Veurne

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Veurnse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi in Veurne bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw Veurnse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Dat de spa in Veurne afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Veurne

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Veurne? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Veurne en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Veurne is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Veurne te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-veurne

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-veurne

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-veurne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne

Ontvang onze nieuwsbrief