NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Sint-Niklaas? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Sint-Niklaas? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Niklaas.

Kostprijs van uw Sint-Niklase spa

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Niklaas overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Niklaas

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Sint-Niklaas om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de spa bij u thuis in Sint-Niklaas. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Niklaas

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Niklase jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Sint-Niklaas te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Niklaas

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Niklaas vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Niklaas

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Niklaas? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Niklaas

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Sint-Niklaas? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Niklaas.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Niklaas is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Sint-Niklase jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-sint-niklaas

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-niklaas

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-niklaas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-niklaas
jacuzzi-kopen-sint-niklaas

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-niklaas
jacuzzi-kopen-sint-niklaas
jacuzzi-kopen-sint-niklaas
jacuzzi-kopen-sint-niklaas

Ontvang onze nieuwsbrief