NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Oudenaarde kom je tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Oudenaarde? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oudenaarde.

HotSpring jacuzzi in Oudenaarde met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Oudenaarde? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle spa’s in Oudenaarde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oudenaarde blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Oudenaarde

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Oudenaarde. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Oudenaarde. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw spa in Oudenaarde

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Oudenaarde inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design op maat voor uw jacuzzi in Oudenaarde

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Oudenaardse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Oudenaarde inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Oudenaarde

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Oudenaarde? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Oudenaarde.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Oudenaarde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oudenaarde te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-oudenaarde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oudenaarde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oudenaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oudenaarde
jacuzzi-kopen-oudenaarde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oudenaarde
jacuzzi-kopen-oudenaarde
jacuzzi-kopen-oudenaarde
jacuzzi-kopen-oudenaarde

Ontvang onze nieuwsbrief