NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Thuis heerlijk genieten? Met een HotSpring spa in Oud-Heverlee

Een jacuzzi spa kopen in Oud-Heverlee? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Oud-Heverlee.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Oud-Heverlee

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Oud-Heverlee? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Oud-Heverlee

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Oud-Heverlee? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Oud-Heverlee.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Oud-Heverlee

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Oud-Heverleese jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de spa in Oud-Heverlee laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oud-Heverlee met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oud-Heverlee schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Oud-Heverlee

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Oud-Heverlee om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Oud-Heverlee. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Oud-Heverlee

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Oud-Heverlee inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Oud-Heverlee is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Oud-Heverlee te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Ontvang onze nieuwsbrief