NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Oud-Heverlee

Van plan om een jacuzzi te kopen in Oud-Heverlee? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oud-Heverlee en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Oud-Heverlee

Is de energierekening door de spa in Oud-Heverlee een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Oud-Heverlee

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Oud-Heverlee? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Oud-Heverlee.

Design op maat voor uw spa in Oud-Heverlee

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Oud-Heverleese spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi in Oud-Heverlee bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oud-Heverlee

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Oud-Heverlee om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Oud-Heverlee. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oud-Heverlee

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Oud-Heverlee heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in Oud-Heverlee

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Oud-Heverlee inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Oud-Heverlee is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oud-Heverlee te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee
jacuzzi-kopen-oud-heverlee

Ontvang onze nieuwsbrief