NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Maldegem? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Maldegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Maldegem en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Maldegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Maldegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Maldegem. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw spa in Maldegem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Maldegemse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi spa in Maldegem bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Maldegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Maldegem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Maldegem

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Maldegem een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Maldegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Maldegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Maldegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kostprijs van uw Maldegemse jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Maldegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Maldegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Maldegem te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-maldegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-maldegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-maldegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem

Ontvang onze nieuwsbrief