NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Heers? HotSpring biedt je luxe en rust

Wil u een jacuzzi kopen in Heers? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Heers. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Heers

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Heers? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Heers. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Heers

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Heers? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Heers

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Heers vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Heers

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Heers om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Heers installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw Heerse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Heers afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Heers

Over een spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Heerse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Heers te laten inwerken in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Heers is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Heers te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-heers

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-heers

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-heers

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-heers
jacuzzi-kopen-heers

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-heers
jacuzzi-kopen-heers
jacuzzi-kopen-heers
jacuzzi-kopen-heers

Ontvang onze nieuwsbrief